Sisena concentració de les Seleccions Catalanes de Voleibol

Aquest diumenge hi ha nova convocatòria de concentració de Seleccions Catalanes infantil i cadet, masculina i femenina, per tal d’anar tancant els equips que representaran Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a Valladolid a finals de juny.

Les concentracions de seleccions van començar el passat mes de novembre amb convocatòries obertes a clubs amb la participació de prop de 400 esportistes provinents de totes les províncies de Catalunya. La supervisió del entrenadors de la Blume, i seleccionadors catalans, Miguel Fuente i Alberto Toribio, ha anat reduint aquests grups fins als 99 jugadors i jugadores que s’han convocat per aquest diumenge, al pavelló de la Blume.

A la categoria femenina hi ha convocades un total de 51 jugadores, 28 en categoria infantil i 23 a la cadet, d’un total de 9 clubs catalans: AE Carles Vallbona, CECELL, Barça CV Barcelona, CV Premià Maresme, DSV CV Sant Cugat, CV Sant Just, CV Sant Quirze, CV Vall d’Hebron i CEV L’Hospitalet. En categoria cadet, el grup que està més definit a aquestes alçades, té 23 jugadores representants de 12 clubs diferents: AE Carles Vallbona, CECELL, Barça CV Barcelona, DSV CV Sant Cugat, CV Sant Just, CV Vall d’Hebron, AE Escola Pia Granollers, CV Olot, CV Premià de Dalt Maremse, CV Rubí, CV Salou i Tarragona SPSP.

Pel que fa a les seleccions masculines, supervisades per Alberto Toribio, tant el grup infantil com el cadet tenen en aquests moments 24 jugadors convocats per diumenge. UN total de 12 clubs diferents tenen representació a la categoria infantil i són: CN Sabadell, Tarragona SPSP, Barça Voleibol, EIC Sport Club, CEV L’Hospitalet, CV Vall d’Hebron, La Salle Girona, Balafia Volei, CV Arenys, CV Salou, CV Andorra i AE Orlandai. Pel que fa a categoria masculina els clubs amb representació són 10: CV Olot, CN Sabadell, CEV L’Hospitalet, CV Sant Martí, CV Vall d’Hebron, CV Canet, Tarragona SPSP, CV Monjos, Barça Voleibol i CV Mataró.

Les concentracions de seleccions s’aniran fent de manera regular per tal d’anar tant els equips a un màxim de 12 en categoria infantil i de 14 en categoria cadet, que són els que viatjaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en representació de Catalunya i que es disputarà del 27 al 30 de juny a Valladolid. Les seleccions catalanes van portar l’any passat d’aquesta competició tres podis, dos ors i un bronze, i una setena classificació.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top