Sis equips catalans busquen el títol de la Superlliga Júnior

Des d’avui i fins diumenge sis equips catalans s’han desplaçat a Guadalajara per participar a la setzena edició de la Superlliga Júnior femenina. El Barça CVB mirarà de revalidar el títol que va aconseguir l’any passat en la final disputada a Sant Cugat contra l’equip amfitrió de la competició.

Dels 16 equips que participen a la Superlliga Júnior Femenina, 6 són catalans. El CV Sant Just, el CV Vall d’Hebron, el CVB Barça, el DSV CV Sant Cugat, el CV Premià de Dalt Maresme i l’AE Carles Vallbona, van arribar ahir a Guadalajara per disputar aquesta competició al Palacio Multiusos. Els 44 partits d’aquest campionat es disputaran en 4 pistes simultànies.

A la primera fase s’ha distribuït als equips en 4 grups. Així, en el grup A trobem al CV Sant Just, que s’enfrontarà amb l’Universitario de Guadalajara, el CV Haris i Mintonette Almería. Les de Sant Just han debutat aquest matí amb una victòria ajustada per 3-2 amb el CV Haris. Al grup B hi ha el CV Vall d’Hebron i el CVB Barça, que tenen com a rivals al Omniprint Ciutat Cide i al VP Madrid. Els dos equips han guanyat els respectius partits d’aquest matí per 3-0 i el derbi serà demà al matí.

Al grup C també hi ha dos equips catalans, el DSV CV Sant Cugat i el CV Premià de Dalt Maresme, mentre que els altres dos equips del grup són el CV Collado Villalba i el CCO La Ballena. També han tingut un bon inici de campionat aquests dos equips que han començat la jornada d’avui guanyant per 3-0. Demà al matí toca el derbi català del grup C. Per últim, al grup D hi trobem a l’AE Carles Vallbona, que juga la primera fase amb el RGC Covadonga, l’IBSA CV CCO 7 Palmas i el CV Madrid. Les de Granollers han perdut aquest matí 3-1 l’equip canari.

La passada edició de la Superlliga Júnior es va disputar l’any passat sota l’organització del DSV CV Sant Cugat a Valldoreix. En aquella ocasió l’equip blaugrana es va alçar amb el títol després de guanyar a l’equip amfitrió a la gran final per 1-3, en un emocionant partit. La final del campionat es disputarà diumenge a les 12 del migdia.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top