Oberta la convocatòria per ser seleccionador català de Vòlei Platja

La Federació Catalana de Voleibol obre el període de convocatòria per postular-se com a seleccionador català de menors de vòlei platja. La persona interessada haurà d’enviar currículum per la seva valoració a la FCVB, correu volei-platja@fcvolei.cat abans del 24 de març de 2019.

Posteriorment, la FCVB establirà reunions amb els candidats que presentin els perfils mes valorats, per concloure el procés de selecció. Les persones escollides seran els responsables de les categories sots-21, sots-19, sots-17 i sots-15 de vòlei platja, tant en la selecció femenina com en la masculina, en els campionats que organitza la Real Federació Espanyola de Voleibol.

Recordem als entrenadors de vòlei platja la necessitat de disposar de les titulacions de Nivell 1 per dirigir les categories sots-15 (infantil) i sots 17 (cadet), i el Nivell 2 per les categories sots 19 i sots 21. La Federació Catalana de Voleibol organitza un curs d’entrenador de Vòlei Platja del 5 al 7 d’abril a Montgat. El mateix mes, la Real Federación Española de Voleibol organitza el ‘Curso de Entrenadores de Voley Playa de Nivel 2’, per aquells que ja tenen el nivell 1. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top