Sílvia Araco es converteix en MVP de la jornada

La col·locadora catalana del Barça CVB es converteix en la millor jugadora de setzena jornada de la Lliga Iberdrola. En el set ideal també apareixen la jugadora blaugrana Ana Escamilla, i la jugadora del DSV CV Sant Cugat, Sara Julián. Aquesta és la tercera jornada que una jugadora del Barça aconsegueix la distinció de MVP.

Sílvia Araco ha estat escollida 3 vegades com a millor col·locadora de la Superlliga femenina, però ha estat en aquesta jornada quan, a més, l’han distingit com a millor jugadora del cap de setmana, gràcies als 7 punts, els quatre serveis directes, un bloqueig i el 45 d’efectivitat del seu equip en atac. Les seves anteriors nominacions al set ideal van ser a la primera jornada del campionat i, el 26 de novembre, a la setena jornada.

Del Barça CVB, la col·locadora és la tercera jugadora amb més nominacions. Per davant estan Ana Escamilla, que ha aparegut 8 vegades al set ideal amb 2 proclamacions de MVP, i la lliure Patricia Rodriguez, que ha format part 4 vegades del set ideal de la jornada. També han aparegut Camila Maldonado, Marta García, Mabel Caro i Rocío Gómez. En total, 20 vegades una jugadora blaugrana ha format part del millor equip i en 3 ocasions han estat millor jugadores de la jornada.

Pel que fa al DSV CV Sant Cugat, la jugadora que destaca amb més nominacions és l’oposada Sara Julián, que ha aparegut tres vegades en el set ideal, i les tres vegades durant les quatre últimes jornades de lliga, el que demostra el bon joc de les santcugatenques aquest 2019. La lliure de l’equip de Sant Cugat, Aitana García, també ha format part una vegada del millor equip de la jornada.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top