Sis catalanes entre les 25 convocades en la selecció espanyola femenina 2015

Fins a sis jugadores catalanes han estat convocades pel seleccionador absolut femení espanyol, Pascual Saurín, per a les activitats de la selecció femenina aquest estiu de 2015. A les habituals a les darreres convocatòries, Mabel Caro i Maria Segura, que van participar ja al Campionat d’Europa 2013, s’uneixen aquesta temporada quatre joves jugadores.

Des d’ahir dilluns es troben concentrades a Palència 18 jugaodres fins el proper 23 de maig, entre les que hi destaquen tres jugadores catalanes: Maria Segura, Anna Espadalé i Patricia Llabrés, debutant en la convocatòria de la selecció absoluta les dues últimes després de la seva gran temporada a Naturhouse Ciudad de Logroño i Haro Rioja Voley, respectivament. Les tres jugadores disputaran tres amistosos amb la selecció espanyola davant la República Dominicana el 15 de maig (Valencia), 17 de maig (Xàtiva) i Lorca el 20 de maig.

En el segon període d’activitats de la selecció absoluta femenina aquest estiu es quan s’incorporaran les altres tres jugadores catalanes. A Segura, Espadalé i Llabrés, es sumaran del 24 de maig al 15 de juny Mabel Caro, Sara Esteban i Anna Newsome, en un període de preparació i un Torneig a Suïssa amb rivals encara per determinar. Les dues últimes, encara juvenils de segon any, i amb passat al programa ARC Voleibol, com Segura, Espadalé i Llabrés, debutaran en la selecció absoluta femenina, començant a entrar ja en els plans de futur del seleccionador espanyol Pascual Saurín.

L’últim període de les 25 convocades serà del 15 de juny al 10 de juliol, amb la preparació i un nou Torneig a Hongria, també amb rivals encara per determinar. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top