Sis catalanes convocades amb la selecció absoluta espanyola

A proposta del seleccionador nacional, Pascual Saurín, s’ha convocat a les següents jugadores catalanes per a disputar la CEV European Golden League, a més dels amistosos previs al campionat, que tindran lloc a mitjan maig: Patricia Llabrés, del SSC Palmberg Schwerin; Maria Segura, de l’Allianz MTV Stuttgart; Ariadna Priante, del CV Tenerife Libby’s La Laguna; Carla Jiménez, de l’Avarca de Menorca; i Zoí Mavrommatis i Jessica Akamere, companyes a l’Arenal Emevé. Ha quedat en posició de reserva la també catalana i col·locadora del DSV CV Sant Cugat, Inés Victory.

Totes les esportistes estan citades el 29 d’abril al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, si bé algunes d’elles compten amb compromisos amb els seus clubs com és la fase final de la Lliga Iberdrola o el Campionat d’Espanya Júnior. Després de setmanes de preparació, la selecció viatjarà a Finlàndia per a jugar una sèrie de partits amistosos davant la selecció local, concretament els dies 13 i 14 de maig.

Un cop finalitzats aquests encontres, donarà principi la ruta per les diverses seus de la Lliga Europea, començant per Suècia, on els dies 17 i 18 de maig s’enfrontaran a Suècia i Bèlgica. Els dies 24 i 25 de maig, el combinat de Pascual Saurín disputarà a Maribor (Eslovènia) dos partits davant la selecció de la República Txeca i Eslovènia. La primera fase de la competició finalitzarà a Espanya, concretament a Gijón, on hi haurà els matxs davant els combinats de Croàcia i Romania el 31 de maig i el 2 de juny. La fase final de la CEV European Golden League tindrà lloc els dies 15 i 16 de juny a la República Txeca.

Destaquen dues novetats en aquesta convocatòria de la selecció espanyola: el retorn de Maria Segura al combinat després d’anys d’absència; i la presència de Jessica Akamere, que s’estrena en una crida dins la selecció absoluta, essent la jugadora més jove en assistir juntament amb Zoí Mavrommatis i Julia de Paula.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt