La Superlliga Femenina 2 tanca la temporada amb tot decidit

La competició referent a la categoria de plata del vòlei espanyol, la Superlliga Femenina 2, que té fins a 7 equips catalans en el Grup B, diu adeu aquest cap de setmana a una temporada plena d’emocions. Tant la part alta com la part baixa de la classificació s’ha resolt abans de la finalització de les 22 jornades de lliga regular, deixant més temps i espai a tots els equips per dur a terme provatures de cara a la temporada vinent.

La part capdavantera del Grup B ha estat encapçalada, un any més, pel Barça CVB, que es plantarà a la fase d’ascens a la Lliga Iberdrola, disputada del 25 al 28 d’abril a Cartagena (Múrcia) com a primer de grup. Juntament amb el conjunt d’Adrián Fiorenza i com a representant del Grup B hi anirà el CVS U Energía Sóller balear, que ha finalitzat la temporada en ratxa, superant a la classificació al CV Melilla, tercer.

A la zona alta també han finalitzat, com a representants catalans, el CV Vall d’Hebron i el Toyota Teams VSJ, que actualment ocupen la quarta i cinquena posició, respectivament. Més cap avall, i lluitant per mantenir la categoria en aquestes últimes jornades s’hi han trobat tres equips catalans: el DSV Sant Cugat, el CV Esplugues i el Mycaready Premià de Dalt Maresme.

La nota trista de la temporada apareix amb la pèrdua de la categoria del CEV L’Hospitalet, que abandona la Superlliga Femenina 2 només una temporada després d’haver aconseguit l’ascens a la categoria de plata. L’acompanyarà a la Primera Divisió Nacional el Garden Hotels Agora Calviá, penúltim classificat del Grup B.

Tot i trobar-nos a només un encontre de finalitzar la campanya regular de la categoria de plata, aquesta última jornada ens deixarà grans partits, a més de dos encontres entre conjunts catalans. Dissabte 6 d’abril, amb horari unificat, el CV Vall d’Hebron rebrà al Toyota Teams VSJ, mentre que el DSV CV Sant Cugat visitarà la pista del Mycaready Premià de Dalt Maresme. El CEV L’Hospitalet i el CV Esplugues jugaran enfront de la seva afició contra el JS Hotels Cide Palma i el Garden Hotels Agora Calviá, respectivament; mentre que el Barça CVB viatjarà fins a Melilla per tractar de sumar una nova victòria abans de la fase d’ascens.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt