Signada l’ampliació del conveni entre Federació Catalana de Voleibol i WILSON

El passat dimecres 9 de setembre va tenir lloc a la seu de la Federació Catalana de Voleibol a Barcelona la signatura de l’ampliació del conveni de col·laboració entre l’ens federatiu català i l’empresa WILSON fins el 2017. L’acord el van rubricar la presidenta de la Federació Catalana  de Voleibol, Maribel Zamora, i el representant de WILSON a Catalunya, Andorra i Balears, Victor Saladich.

Wilson, empresa dedicada a la distribució de tot tipus de material i necessitats per a entitats esportives, es des de la temporada 2009/10 el proveïdor oficial de la Federació Catalana de Voleibol en matèria de pilotes de pista i de platja, així com de cessió de material de promoció per a grans esdeveniments duts a terme per aquesta federació. Amb Wilson va arribar l’acord pel qual l’empresa distribuïdora de pilotes va fabricar la pilota de pista personalitzada de la FCVb al 2011, amb la que es disputen totes les competicions oficials al nostre territori.

Amb aquesta renovació del conveni per a les properes quatre campanyes, la Federació Catalana vol ampliar amb Wilson la col·laboració i els lligams entre ambdues més enllà de les pilotes oficials de pista i platja, amb l’objecte de seguint oferint un servei més ampli i competitiu de tot tipus de material esportiu envers els més de 80 clubs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top