Les subcampions d’Espanya i campiones del Satèl•lit de Montpellier al Trofeu Internacional

L’alacantina Paula Soria, 21 anys, i la malaguenya Ángela Lobato, 22 anys, prendran part de l’onzena edició del Trofeu Internacional de Vòlei Platja Ciutat de Barcelona. La jove parella espanyola es una de les apostes de futur més gran del Vòlei Platja estatal.

Arribaran a Barcelona a disputar el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona després d’un espectacular 2014. Soria-Lobato van arrencar la temporada platja disputant l’Open de Praga del Circuit Mundial, finalitzant en quaranta-unena posició en la capital txeca. Va ser en el següent Open del Circuit Mundial de la FIVB quan va arribar el primer gran triomf de les espanyoles finalitzant en una espectacular quarta plaça, després de perdre la final de consolació pel bronze davant les russes Ukolova-Prokopeva.

Després del torneig a terres russes va arribar l’augment d’èxits de la parella espanyola amb una cinquena plaça al Campionat del Món Sub’23 disputat a la localitat polonesa de Myslowice i el gran èxit de la temporada a Montpeller, on Soria-Lobato van fer-se amb el triomf en la prova Satèl·lit de la Confederació Europea de Voleibol, acabant en cinquena posició a Vaduz en un nou Satèl·lit europeu confirmant el seu gran estat de forma.

A nivell estatal van proclamar-se vencedores de la prova de Madrid del MADISON Beach Voley Tour, i el passat 24 d’agost van caure en la gran final del Campionat d’Espanya disputat a Fuengirola davant la parella número espanyola, Liliana Fernández-Steiner/Elsa Baquerizo.

Parella de gran nivell per a lluir en una onzena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja que promet ser d’allò mes apassionant i igualada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top