Els subcampions de França, Caravano-Bosqui, a l’11è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Els francesos Adrian Caravano i Martel Bosqui seran els cap de cartell de l’11è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja en categoria masculina. Els experimentats jugadors francesos participaran en l’edició més internacional dels darrers anys al Ciutat de Barcelona.

Adrian Caravano, de 37 anys, i Martel Bosqui, de 32, han dut a terme un espectacular 2014 en el Circuit francès de Vòlei Platja. La parella francesa s’ha proclamat vencedora a tres de les sis proves disputades aquest estiu al Campionat de França de Vòlei Platja.

Caravano-Bosqui van vèncer a Dijon, Orleans i Saint Quai Portrieux, sents segons a Le Touquet i quarts classificats a l’Ile de Re. En la gran final disputada a Saint Jean de Mont Caravano-Bosqui van caure davant Daguerre-Salvetti proclamant-se així aquesta campanya com a subcampions de França.

A més, Caravano-Bosqui han competit enguany a nivell internacional, participant als Màsters CEV de Baden i Biel, finalitzant en vint-i-novena i vint-i-unena posició respectivament en cada un dels tornejos.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top