Show Maria Segura per conduir a Trentino al primer triomf de semifinals d´ascens Serie A1

La catalana Maria Segura està molt a prop de conduir el seu equip a la final de la Serie A2 d’Itàlia. La barcelonina, que aquesta temporada vesteix la samarreta de la Delta Informativa Trentino, va protagonitzar ahir a la nit un espectacular partit amb 30 punts, liderant l’ofensiva del seu equip al triomf com a visitant al primer partit de semifinals a la pista del Volley Soverato.

La Delta Informativa Trentino amb aquest triomf a Soverato, equip que va finalitzar en segona posició la lliga regular, està a una victòria d’accedir a la gran final dels Play-offs de la Lega Pallavolo Serie A2 femenina. El conjunt en el que juga Maria Segura ja va desfer-se en Quarts de Final d’aquestes eliminatòries pel títol de lliga i ascens a Serie A1 a Lardini Filottrano.

Maria Segura ha disputat aquesta segona temporada a Itàlia després d’un primer any a Olbia, finalitzant la lliga regular de Serie A2 en la que participen un total de catorze equips i on la Delta Informativa Trentino va finalitzar en sisena posició, classificant-se d’aquesta forma a uns Play-offs on ara han trencat pronostics despreés del triomf ahir a la nit a la pista de Volley Soverato.

Dissabte tindrà lloc a Trento el segon partit d’aquesta sèrie semifinal que dona una plaça a la final dels Play-offs de Serie A2 on està en joc la segona plaça d’ascens a l’elit italiana, on ja elVolley 2002 Forlì, de la històrica italo cubana Taismary Aguero, va assolir l’ascens després de proclamar-se vencedor de la llia regular.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top