Setmana d’entrenaments de les Seleccions Provincials

Aquesta setmana és clau en la preparació dels equips per al Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials, que es celebrarà al pavelló Juanjo Garra de Lleida els propers dies 2, 3 i 4 de gener.

Un cop assignats els entrenadors i amb vacances escolars, s’han començat a dur a terme els primers entrenaments per tancar les seleccions de cada província. En total es formaran 18 equips femenins en categoria femenina, 9 de la província de Barcelona i 3 més per cada província i categoria restant. Pel que fa a la masculina, hi haurà un total de 12 equips amb representació única per província i categoria.

Avui hi ha concentració de jugadores juvenils, cadets i infantils dels clubs inscrits en la demarcació de Barcelona grup 1. També per aquelles jugadores cadets i infantils del grup 2. De la resta de províncies catalanes, avui també tenen entrenament les cadets de la demarcació de Lleida, les infantils de Girona i les juvenils de Tarragona. Són els entrenadors de cada selecció els encarregats de convocar els diferents entrenaments i decidir quins són els jugadors seleccionats.

Per conèixer la resta de dies d’entrenament de les diferents categories i províncies es pot consultar a l’apartat de Seleccions Provincials de la pàgina web de la Federació Catalana de Voleibol. Recordem, a més, que el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials es podrà seguir en directe via streaming.

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top