Serra – Bahrle i Adamek – Rastelli campions a l’equador de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Ferran Serra i Lukas Bahrle, en categoria masculina, s’han imposat de nou com a campions a la tercera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que s’ha celebrat aquest dissabte a les pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron de Barcelona. En categoria femenina les campiones han estat Agnieszka Adamek i Giulia Rastelli.

Fins a 45 parelles, 20 en categoria femenina i 25 en masculina, han participat aquest cap de setmana a la tercera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que s’havia de disputar a Cunit, però que pels desperfectes causats pel temporal Gloria s’ha traslladat a les instal·lacions de vòlei platja de la Vall d’Hebron, que per tercera vegada acollien aquesta competició.

Per segona vegada consecutiva, també, la parella formada per Ferran Serra i Lukas Bahrle ha pujat al més al del podi, repetint la fita aconseguida a la segona prova, disputada al mes de desembre. A més, ho han fet tornant a fer guanyant a la final a la parella que formen Albert Trabado i Antonio Burgal, campions del mes de novembre després de guanyar a Lukas Bahrle i Sergio Sánchez. I també s’ha tornat a repetir el resultat de la victòria del mes passat, un 2-0, pel que Serra – Bahrle es consoliden com la parella a batre a la competició d’hivern.

En el quadre femení les guanyadores han estat Agnieszka Adamek i Giulia Rastelli, que participaven per primera vegada a la lliga d’Hivern de Vòlei Platja aquesta temporada. A la final es van enfrontar amb la parella formada per Paula Santamaría i Raquel Palma, també novetat en aquesta competició i que van complicar la victòria a les campiones forçant un tercer parcial.

A segona divisió, les parelles campiones i que, per tant, aconsegueixen una plaça per disputar la següent prova a primera divisió són Fabián Castro i Pau Vives, per un costat, i Denys Tovstokoryy i Maksym Soroka, per l’altra en categoria masculina. La parella femenina campionat de la categoria de plata ha estat la formada per Jennifer Jungfleisch i Vanesa Bolo

Amb aquesta tercera prova s’arriba a l’equador de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Per davant queden dues proves més, Badalona el 22 de febrer, Vilanova i la Geltrú el28 de març, i la final el 18 d’abril. Les inscripcions a la lliga d’hivern segueixen obertes, per aquells que ja en formen part, només han de confirmar la seva assistència a la propera prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat. Aquells que encara no hagin participat a la Lliga d’Hivern es poden inscriure a partir d’ara a les tres proves restants.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top