El Club Vòlei La Palma presenta els seus equips en una jornada solidaria

El Club Vòlei La Palma va celebrar aquest passat dissabte l’acte de presentació oficial dels seus equips per aquesta temporada 2019/2020. La jornada va ser festiva i solidaria ja que va finalitzar amb una xocolatada en favor de la Fundació de Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil. Pares, mares, familiars i amics van acompanyar al club durant aquesta jornada. 

Prop de 80 jugadores can participar en aquest acte que va començar amb una rua pels carrers de La Palma de Cervelló, acompanyades pel grup ‘Can Paulet Percussió’ que va portar a totes les esportistes i membres del club final al poliesportiu municipal Primer d’Octubre, on va començar la veritable festa. 

Un a un es van presentar els sis equips que el Club Vòlei La Palma té en competició federada i el grup d’aprenentatge Màster Mixte. Entre els equips federats el club compta amb equips en totes les categories femenines, des d’alevins fins a sènior, passant per infantil, cadet i juvenil. 

Va finalitzar la festa esportiva amb la sorpresa de l’aixecament d’un pilar de 4 executada per la colla castellera dels “Matossers” de Molins de Rei, participant en la pinya totes les jugadores del club. Per últim, es va procedir a la ‘Xocolatada Solidària’ que va servir per aconseguir fer una recol·lecta destinada a la Fundació Sant Joan de Déu a favor de la investigació del càncer infantil. 

A l’acte de presentació hi van assistir l’alcalde de La Palma, Xavier González; la regidora, Rosa Escobar; la presidenta del club, Cristina Juvell ; i tota la junta directiva del club.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top