Sense descans, Cambrils acull la setena prova del Vichy Catalan Volei Tour

El Vichy Catalan Volei Tour– Campionat de Catalunya continua el seu recorregut al llarg del litoral català i sense descans Cambrils serà la propera parada del Circuit Català en la que serà la setena prova, apropant-se al desenllaç que ens portarà a la gran final del proper 3  i 4 de setembre a Mataró.

Cambrils ha aconseguit el segell de qualitat que atorga la Generalitat de Catalunya com a Destinació de Turisme Esportiu, donat que Cambrils destaca per l’especialització de l’oferta esportiva, turística i comercial, adient pels qui opten per una modalitat de turisme d’estades per practicar l’esport en equip o amb un grup. Cambrils compta amb els recursos i serveis d’alta qualitat més adients pels esportistes d’elit, professionals, aficionats i turistes que vulguin practicar activitat esportiva o assistir a competicions.

La setena prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 viurà de nou l’emoció del circuit català on les principals parelles tornaran a oferir l’espectacle que ens han brindat a les sis primeres proves ja celebrades. Així, els vencedors en tres de les proves del Vichy Catalan Volei Tour, Correa-Badosa, voldran ser de nou protagonistes a Cambrils. Mentre que a categoria femenina la parella madrilenya que conformen la grega Evangelia Merteki i Carmen Martínez voldrà seguir amb la seva ratxa triomfal al circuit català, juntament amb les multi campiones de Catalunya Carla Martínez i Marta García. Sense coincidència amb prova del Madison Beach Voley Tour s’espera que les primeres espases del vòlei platja català s’inscriguin en aquesta darrera prova del mes de juliol.

Dissabte a les 9 del matí s’iniciaran d’una banda la fase prèvia, amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, així com les proves dels jugadors amateurs. Els equips que no superin la fase prèvia i els millors amateurs es trobaran dissabte a la tarda, dins la categoria OPEN FCVB.

Pel que fa a diumenge dia 31, el Vichy Catalan Volei Tour continuarà amb el quadre final que ens conduirà a les semifinals i les finals que tindran lloc a última hora de la tarda. Al mateix temps, els jugadors que dissabte hagin quedat fora de competició, absolut i Open, podran disputar l’OPEN FCVB Mixte.

La informació rellevant sobre el Vichy Catalan Volei Tour està disponible al web de la Federació Catalana de Voleibol, així en la Normativa, trobareu detallada tota la reglamentació d’aquest Campionat de Catalunya 2016, i el Full d’inscripció, estan disponibles als apartats corresponents, en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalanVoleiTour La inscripció és oberta fins dijous 28 de juliol a les 12h. per al Vichy Catalan, i fins el mateix dissabte de competició per a l’OPEN FCVB.

Per a més informació, contacteu amb volei-platja@fcvolei.cat o al telèfon 654 34 92 54.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top