En marxa des de diumenge la sisena edició del Campus de Tecnificació de Voleibol

La sisena edició del Campus de Tecnificació de Voleibol ja està en marxa. Diumenge va començar a l’Hospitalet de l’Infant el que serà una vibrant setmana pels nens i nenes participants i orientada en la millora del nivell tècnic de cadascun dels participants.

En aquesta edició del Campus de Tecnificació de Voleibol hi prendran part com entrenadors Xavier Perales, Meritxell Alsedà i Albert Iricibar, amb qui els nens i nenes podran millorar la seva tècnica treballant diàriament algun dels elements principals del joc com l’atac, la defensa o la recepció, així com assolir coneixements teòrics dels elements tècnics i tàctics.

Els participants d’aquesta edició gaudiran de tres entrenaments diaris sota les ordres del cos tècnic de primer nivell escollit per aquesta edició de 2016, així com a sessions teòriques amb visualitzacions de vídeo i un dia de lleure on podran gaudir d’activitats en caiac, així com gaudir de la piscina de Vandellós, la qual han visitat el matí d’aquest dimecres.

El Campus va iniciar-se diumenge amb gairebé 50 participants, fent d’aquesta edició tot un èxit de participants el fa repensar el format del Campus per a properes edicions, amb la intenció de poder ampliar-ho a dos torns.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top