Sense descans, Calella serà l’encarregada d’acollir la quarta prova del Vichy Catalan Volei Tour

Seguim amb la voràgine de vòlei platja al litoral català, amb la presència del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya. Després de la prova de Vilanova i la Geltrú, i sense temps de descans, serà Calella l’encarregada d’acollir la quarta prova del Circuit Català 2016.

La platja de Garbí, situada sota el far d’aquesta localitat del Maresme, acollirà aquesta nova cita del Vichy Catalan Volei Tour 2016. Calella rebrà els millors jugadors i jugadores del panorama català, així com de la resta de l’estat, que oferiran de ben segur el millor espectacle del vòlei platja a Catalunya.

Després del domini de Correa-Badosa, en categoria masculina, a les dues primeres proves, i de la grega Evangelia Merteki (primer amb la seva compatriota Tsoupoulou, i després amb la madrilenya Carmen Martínez), en la femenina, hi va haver nous campions en la prova de Vilanova i la Geltrú, amb victòries de Gerard Aguilà-Sergi Ten, i de Carla Martínez-Marta García.

La prova de Calella

Dissabte 25 de juny a les 9 del matí s’iniciaran d’una banda la fase prèvia, amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, així com les proves dels jugadors amateurs. Els equips que no superin la fase prèvia i els millors amateurs es trobaran dissabte a la tarda, dins la categoria OPEN FCVB.

Pel que fa a diumenge dia 26, el Vichy Catalan Volei Tour continuarà amb les semifinals i les finals. Al mateix temps, els jugadors que dissabte hagin quedat fora de competició, absolut i Open, podran disputar l’OPEN FCVB Mixte.

D’altra banda us volem fer partícips de la iniciativa que Vichy Catalan ha desenvolupat per donar suport al Vòlei Platja. Vichy Catalan ha creat el hashtag #VichyCatalanVoley, per a que tots aquells que publiquin una foto a Twitter o Instagram utilitzant aquest hashtag, entrin automàticament en el sorteig d’una estada al Balneari Vichy Catalan i de fantàstics lots de productes. A més, Vichy Catalan us ofereix la possibilitat de degustar les varietats de sabors 0% sucres, per refer-vos de l’esforç físic després de cada partit.

La informació rellevant sobre el Vichy Catalan Volei Tour està disponible al web de la Federació Catalana de Voleibol, així en la Normativa, trobareu detallada tota la reglamentació d’aquest Campionat de Catalunya 2016, i el Full d’inscripció, estan disponibles als apartats corresponents, en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalanVoleiTour La inscripció és oberta fins dijous 23 de juny a les 12h. per al Vichy Catalan, i fins el mateix dissabte de competició per a l’OPEN FCVB.

Per a més informació, contacteu amb volei-platja@fcvolei.cat o al telèfon 654 34 92 54.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top