Aguilà-Ten i Martínez-García, vencedors de la prova de Vilanova del Vichy Catalan Volei Tour

La platja de Ribes Roges va acollir dissabte i diumenge la tercera prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016. El Circuit Català va comptar amb nous vencedors amb respecte les dues primeres proves de circuit. Gerard Aguilà i Sergi Ten, en categoria masculina, i Carla Martínez i Marta García, en la femenina, van ser els campions d’aquesta tercera aturada de Campionat de Catalunya.

En categoria femenina, les bicampiones de Catalunya en 2010 i 2011, Marta García-Carla Martínez van derrotar en la final a Elena Biosca i Raquel Brun, mentre que en la tercera posició va pujar al tercer esglaó del podi Rebeca Fernández i Virginia Carmona, després de vèncer en la final de consolació a Mar Saló i Laura Brun, completant així un podi inèdit en el que es porta disputat de Vichy Catalan Volei Tour en aquest 2016.

La tercera prova del Vichy Catalan Volei Tour va finalitzar amb una espectacular cloenda, la que van protagonitzar en la final masculina els campions a les dues primeres proves de circuit, Agustín Correa-Lluis Badosa, i els també experimentats Sergi Ten-Gerard Aguilà, partit final que es va resoldre al tie-break i que va tenir dosis de gran joc i espectacle. El podi masculí d’aquesta tercera prova el van completar els tarragonins Dídac Jiménez-Christian Vives, assolint el seu primer podi de la temporada al circuit català.

Vilanova i la Geltrú va acomiadar el Vichy Catalan Volei  Tour amb la cerimònia d’entrega de premis que va comptar amb l’assistència de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, i la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà.

El Vichy Catalan Volei Tour no s’atura, i aquest dissabte 25 i diumenge 26 de juny Calella de la costa serà seu de la quarta prova del Circuit Català 2016.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top