La Federació Catalana de Voleibol i l’empresa Holdsport signen un conveni de col•laboració

L’empresa informàtica danesa Holdsport, i la Federació Catalana de Voleibol van rubricar ahir a la tarda a la sala David Moner de la seu a Barcelona de la Federació Catalana de Voleibol la signatura del conveni específic entre l’ens federatiu català i Holdsport per als propers dos anys.

Una signatura del conveni a la que van assistir la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i el Director Executiu de l’empresa a la localitat danesa d’Aarhus, Frank Bjergo.

Amb la signatura del conveni ambdues entitats acorden que l’ens federatiu català implementarà entre els clubs catalans el programa informàtic “SportMember”, propietat de Holdsport.dk, eina on line d’aquesta empresa danesa que permet als clubs gestionar-se internament en forma d’horaris, plantilles o, fins i tot, pagaments de quotes entre els seus esportistes.

La FVCb iniciarà des del mes de setembre una estratègia de comunicació i publicitat de l’eina SportMember per tal que els clubs adherits a l’ens federatiu català la tinguin a la seva disposició, assegurant l’ús generalitzat i a llarg termini d’”SportMember” entre els clubs catalans.

A curt termini, els clubs podran utilitzar el sistema de pagament de quotes que ofereix el programa com a una millora objectiva de la gestió actual de les quotes per part dels clubs, o en un futur, la FCVb podrà introduir algun dels seus tràmits obligatoris dins la eina on line, com per exemple la fitxa federativa.

La FCVb mantindrà informats als clubs adherits a aquesta federació en l’organització de jornades de formació general sobre el funcionament de “SportMember”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top