Seleccionats els jugadors de vòlei platja pel CESA d´edat escolar sots 17

Aquest proper cap de setmana es disputa al Centre Internacional de Vòlei Platja de Lorca el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja de Seleccions Autonòmiques en edat escolar sots 17. Catalunya estarà representada en competició femenina per les jugadores Belén Belda, Berta Palau, Laia Rodríguez i Andrea Escribano, que aniran acompanyades pel seleccionador català femení de vòlei platja, Conrad Rovira. Els jugadors de la selecció sots 17 masculina són Aleix Comes, Santi Sanchez, Luke Belda i Marc Tejedo, escollits pel seleccionador català de vòlei platja masculí, Sergi Bosch. 

Els joves jugadors han estat participant a les diferents proves de vòlei platja de menors que organitza la Federació Catalana de Voleibol a la costa catalana tant en format individual com en format clubs. Després de la seva selecció com a representants de Catalunya s’entrenen a les instal·lacions de Premià de Dalt, les noies, i a la platja d’Arenys de Mar, els nois. 

Les jugadores catalanes tenen el primer partit amb la selecció de Galicia, mentre el primer partit de la selecció catalana masculina sots 17 el disputaran amb el conjunt de Cantabria. En el quadre femení hi ha un total de 17 seleccions autonòmiques, mentre que a la masculina n’hi ha 16 i algunes diferencies són les incorporacions al quadre de Melilla o La Rioja.

 

+ INFO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top