Segueixen les proves de marcador on line als partits de GET Blume Voleibol

Les proves pilot per tal d’instaurar la propera temporada a tots els partits dels diferents Campionats de Catalunya el marcador on line per tal de seguir tota la competició arreu de Catalunya segueixen en els partits disputats pels dos equips GET Blume Voleibol.

Així, si la setmana passada, de nou, els dos encontres de Primera Divisió sènior dels dos grups de GET Blume Voleibol davant el CV Roquetes, el conjunt dirigit per Alberto Toribio i Idaira Vega, i contra el CV Olot l’equip que entrenen Miguel Fuente i Albert Iricibar, per aquest cap de setmana tindrà lloc la retransmissió del partit corresponent a la catorzena jornada de Primera Divisió sènior femenina entre el CVB Barça i l’equip femení GET Blume Voleibol, on el grup femení té encara opcions d’accedir a la Fase Campionat de la categoria reina del voleibol català.

Cal recordar, que aquestes primeres mesures per tal d’enfortir i consolidar el voleibol català es veuran ampliades durant la temporada amb l’implementació al Campionat Provincial i a les fases finals dels diferents Campionats de Catalunya de Primera Divisió de l’Streaming en els partits a disputar per tal de poder seguir-los en directe. Mesures, totes aquestes, presentades al llarg de les reunions mantingudes durant els mesos d’octubre, novembre i desembre amb tots els clubs catalans per part de presidència i gerència de l’ens federatiu català.

D’aquesta manera s’espera aconseguir una consolidació i enfortiment dels clubs catalans, i per tant, del voleibol a Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top