Nova sessió preparatòria de les seleccions catalanes de menors

Diumenge va tenir lloc a les instal·lacions del CCE d’Esplugues de Llobregat una nova sessió preparatòria de les seleccions catalanes de pista amb la vista posada en el proper Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que tindrà lloc a Murcia la setmana del 30 de març al 3 d’abril.

Els tècnics GET Blume Voleibol van dur a terme una nova sessió d’entrenament amb els convocats de les quatre seleccions. Pel que fa a les seleccions femenines, els tècnics Miguel Fuente i Albert Iricibar van tenir la sisena presa de contacte de la temporada amb les seleccions infantil i cadet, amb trenta i vint-i-una jugadores respectivament que preparen a consciència l’estatal de seleccions d’aquest 2016.

També van tenir la seva primera sessió d’entrenament d’aquest nou any els dos conjunts masculins, dirigits en aquest nou entrenament pels tècnics GET Blume Voleibol, Alberto Toribio i Idaira Vega, amb disset jugadors infantils en la sessió d’aquest diumenge, i vint-i-un en la cadet masculina, tot preparant-se per a millorar els resultats obtinguts al darrer campionat celebrat a Valladolid.

A falta de dos mesos per al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques encara restaran fins a quatre sessions més d’entrenament, sent la següent el proper diumenge 31 de gener.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top