Segona jornada de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja absoluta i de menors

Aquest proper cap de setmana el Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron acull la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja de categoria absoluta masculina, femenina i, també, de menors. En aquesta ocasió, dissabte serà el torn dels més petits i de les noies, mentre diumenge es disputarà la competició masculina. Tota la informació de la Lliga d’Hivern, tant de competició absoluta com de menors, ja es pot trobar a l’apartat corresponent de la pàgina web, on els usuaris podran veure, entre d’altres, terminis d’inscripció, llistes d’entrada, horaris o la galeria fotogràfica un cop celebrada la prova.

La primera prova de la Lliga d’Hivern es va disputar el passat 13 i 14 de novembre amb la participació de 84 parelles en categoria absoluta, 51 de masculines i 33 de femenines. Les guanyadores de primera divisió femenina van ser Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, que van vèncer a la final a la dupla formada per Sandra Campo i Rebeca Fernández. En categoria masculina els campions van ser Sergio Gala i Héctor Gallardo després de guanyar la final a Òscar Aliseda i Víctor Luís San Martín.

A segona divisió hi va haver tres parelles campiones per gènere. Així, en categoria femenina les parelles guanyadores van ser Puddu – Carvajal, Lobo – Selent i Monfort – Atsarà. Mentre que en la masculina van ser Aromir – Gregori, Perez – Vilà i Veronesi – Trabado. Com l’any passat, les parelles guanyadores de les divisions inferiors, tenen com a premi poder disputar la següent prova en un categoria superior. Per tant, aquestes sis parelles podran competir aquest cap de setmana a primera divisió. Per últim, gràcies a la gran afluència de participants, la categoria masculina també va tenir un grup de tercera divisió, on els campions, que podran competir a segona divisió aquest cap de setmana, són Barreda – Finke, Bravo – Guzmán i Soroka – Tovstokoryy.

Pel que fa a la competició de menors, hi va haver 18 parelles inscrites, 8 en categoria femenina i 10 en la masculina, entre les parelles sots 15, sots 17, sots 19 i sots 21. Els campions de categoria masculina va ser la parella sots 17 formada per Carbó – Erickson, que van guanyar tots els partits disputats i també la gran final a Brautigam – Camas. En categoria femenina hi va haver dues campiones, per un costat la parella Bahia – Sanfali i, per l’altra, la formada per Gil – Gámiz. Les dues parelles de categoria sots 19.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top