Sant Boi de Llobregat acull la 4a Trobada de Promoció ´Inivòlei´ 2015/16

Després de la cancel·lació la passada setmana de la que hagués estat la quarta Trobada de Promoció a Sant Esteve Sesrovires per falta d’inscrits, serà Sant Boi de Llobregat i el Club Voleibol Sant Boi els encarregats d’acollir la quarta trobada d’aquesta temporada 2015/16.

El proper diumenge 3 d’abril seguirà l’activitat de trobades d’ “IniVòlei” a Sant Boi de Llobregat amb la celebració de la quarta trobada de la temporada 2015/16. Amb la col·laboració del club local i de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat es durà a terme al llarg del matí aquesta activitat de promoció del nostre esport.

La inscripció dels equips és gratuïta. De la mateixa manera, que ja es va a fer la temporada passada, els participants només hauran d’abonar l’assegurança esportiva per tal de participar-hi.

La trobada és oberta a tots els clubs i escoles que hi vulguin participar amb els seus equips alevins, benjamins i pre-benjamins. No cal haver jugat abans a voleibol i els equips tenen la possibilitat d’inscriure’s en funció del seu nivell (baix-mitjà-avançat) sense tenir en compte la seva edat o categoria natural.

L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la pràctica del vòlei a les categories d’iniciació i també oferir una activitat a les entitats escolars que s’estan iniciant en el nostre esport, en un ambient lúdic i festiu, en una trobada, que es celebrarà al Poliesportiu La Parellada de Sant Boi de Llobregat (C/ Mossèn Pere Tarrés 35-37 08830).

Aquesta serà la quarta de les vuit trobades que el Departament de Promoció de la Federació Catalana de Voleibol té previst organitzar durant l’actual temporada 2015-2016.

La data límit d’inscripció serà el dijous 31 de març. Les inscripcions s’han de completar a través del document “FULL D`INSCRIPCIÓ”.

MÉS INFORMACIÓ >> https://fcvolei.cat/promocio.php

INSCRIPCIÓ A LA TROBADA >> http://goo.gl/forms/uiO7z1M9cJ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top