Sant Boi acull diumenge la 2a Trobada de Promoció

Amb la col·laboració del CV SANT BOI i l`Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la Federació Catalana de Voleibol organitza la 2a Trobada de Promoció “Escola de vòlei” 2012-13.

La trobada és oberta a tots els clubs i escoles que hi vulguin participar amb els seus equips alevins, benjamins i pre-benjamins. L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la pràctica del vòlei en les categories inferiors, en un ambient lúdic i festiu. La trobada es celebrarà al Pavelló LA PARELLADA de Sant Boi de Llobregat, el diumenge 27 de gener entre les 10:00h i les 13:00h.

Aquesta és la segona de les deu trobades que la FCVb organitzarà durant l’actual temporada 2012-2013, en el marc del programa de promoció “Escola de Vòlei”.

Us recordem que la data límit d’inscripció serà  el dijous 24, per tal de que  pugueu enviar-nos les diferents inscripcions dels equips i s’ha de fer a través del document adjunt “FULL D`INSCRIPCIÓ“.

La data límit d’enviament dels tríptics de club (i fer el pagament corresponent als jugadors/es que no tinguin cap assegurança esportiva) serà el dimecres anterior a la primera trobada a participar (en aquest cas, els clubs que vulguin participar ja en aquesta primera trobada hauran de enviar el document el dimecres 23 como data límit).

>> CARTELL TROBADA

>> FULL D’INSCRIPCIÓ (EQUIPS TROBADES)

>> TRIPCTIC CLUB/ENTITAT (INSCRIPCIÓ CLUBS/ESCOLES)

>> INFO WEB (TOTA LA INFORMACIÓ)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top