CVB Barça, CV Sant Cugat i CV Vall d’Hebron, coneixen els seus rivals a la Superlliga Junior femenin

El passat dilluns va tenir lloc a la seu de la RFEVB el sorteig dels grups de la Superlliga Junior 2013, competició que es durà a terme a Guadalajara del 21 al 24 de febrer i que comptarà amb la participació de quinze equips, dividits en quatre grups, i on CVB Barça, CV Vall d’Hebron i CV Sant Cugat, hi seran els tres representants catalans al torneig.

El CV Sant Cugat, actual campió de la competició celebrada l’any passat a Valldoreix, va quedar enquadrat al Grup B, juntament amb Tenerife Sur, CV Torrejón i CAI Teruel, en principi propici per a les noies de Rafa Ruiz en el primer pas d’accedir-hi als quarts de final del torneig, on hi classifiquen els dos primers de cada grup. CVB Barça i CV Sant Cugat, en no ser caps de sèrie del sorteig van veure com els hi corresponia en el seu grup un equip fort, les últimes subcampiones per a les blaugrana, CV Las Palmas Gran Canaria 2014, i del Feel Volley Alcobendas, tercer classificat l’any passat a Valldoreix, al grup del CV Vall d’Hebron. Tant canàries com madrilenyes parteixen en les travesses de principals favorites aquest any a fer-se amb el títol de campiones.

El CVB Barça, a banda de l’equip canari, tindrà com a rivals al Grup C del torneig a VP Madrid i a les murcianes de Fundación Vedruna Algar, mentre que el CV Vall d’Hebron, a part de l’equip madrileny, disputarà la primera fase de la Superlliga Junior amb el Salesianos Guadalajara i l’Universitat de Valladolid.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt