S’amplia el període d’inscripció a la primera prova del CCVP Menors 2015

La primera prova del Campionat de Catalunya de Menors de Vòlei Platja, que es realitzarà aquest proper diumenge 26 d’Abril, veu ampliat el seu període d’inscripció fins la mateixa data, però fins les 18:00 de la tarda. La primera de les proves, que es realitzarà a la Zona esportiva de la Platja de El Prat de Llobregat (davant del Chiringuito El Calamar, Passeig de la Platja S/N), amb la fita d’acollir el màxim d’esportistes possibles.

Arrel de les moltes preguntes que hem rebut sobre la inscripció de jugadors/es de categoria infantil al torneig Sots-17 volem aclarir:  la Normativa Campionat de Catalunya Menors 2015 diu que els membres de l’equip hauran d’haver nascut l’any 1999 o 2000 i que només un dels membres de l’equip podrà ser un any menor a l’edat requerida per participar.

En cas de no complir amb la norma estricta de formació dels equips i sempre que els tres jugadors/es inscrits siguin Sots-17, la federació Catalana de Voleibol deixarà participar a l’equip en la competició, però aquest, no podrà obtenir el dret a participació al Campionat d’Espanya de la categoria.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top