El CVB Barça s’acomiada amb victòria del Play-offs pel títol a Superlliga-1

El màxim representant del vòlei català femení va finalitzar la seva tercera temporada a Superlliga-1 femenina, acomiadant-se amb victòria davant els seus simpatitzants, la primera assolida en uns durs Play-offs pel títol 2014/15.

El CVB Barça va vèncer en un igualat partit al Feel Volley Alcobendas per 3-2, les catalanes van sumar el seu primer triomf de la segona fase en el partit en el qual tant blaugranes com Feel Volley Alcobendas acomiadaven la temporada. Els dos conjunts volien posar fi a la campanya amb un triomf i van rivalitzar des de l’inici per aconseguir-ho.

Les jugadores de Xavier Perales van estar més entonades en l’inici per fer-se amb el primer set. El bon bloqueig català es convertia en un malson per a les madrilenyes que van necessitar tot el seu esforç per igualar el partit. Tot tornava a començar i com en l’inici, serien les locals les que s’avançarien, amb la bona distribució de Mireia Carmona, permetent a cinc companyes superar la desena de punts. Les madrilenyes augmentarien la intensitat per forçar el desempat, on una vegada més els punts de Nerea Sánchez van marcar la diferència per deixar el triomf al camp les barcelonines.

Les blaugrana acomiaden d’aquesta forma la campanya i ja planifiquen la que serà la quarta de les catalanes a la màxima categoria del voleibol estatal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top