Sabadell acull la fase on es decideix el campió català i l’accés al Campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana Sabadell torna a viure una fase final, però aquesta vegada es juga la classificació pel campionat d’Espanya dels equips cadets de Primera Divisió masculines i també el títol de Campió de Catalunya. Catalunya disposa de 2 places per al campionat espanyol que s’adjudiquen directament segons classificació d’aquesta fase.

La competició es disputarà tota durant la jornada de dissabte començant el matí amb la disputa dels quarts de final. Els partits es jugaran entre, per un costat, el CV Vall d’Hebron i el Tarragona SPSP, i per l’altra, el CV Sant Martí i el CV Mataró, classificats respectivament a la lliga regular en segona i tercera posició dels grups 1 i 2 de la fase Campionat. Els guanyadors d’aquests partits s’enfrontaran a semifinals amb el Barça Voleibol i el CN Sabadell, primers classificats dels respectius grups.

Els partits començaran dissabte a les 10:30 hores del matí, i el segon encontre es jugarà a les 12:30h. Les semifinals es jugaran de manera simultània a les 16 hores i la final i la lluita pel tercer calaix del podi, a les 18 hores.  

Els dos equips que aconsegueixin arribar a la final estaran directament classificats per anar al Campionat d’Espanya de la categoria, que es disputarà a Castelló de la Plana entre el 12 i el 16 de juny. Però aquesta final, a més, tindrà doble transcendència, ja que el campió d’aquesta fase també serà l’equip Campió de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top