Sabadell acull aquest cap de setmana la fase final infantil masculina

Aquest cap de setmana Sabadell torna a viure la màxima competició, però aquesta vegada amb les fase finals infantils de Primera Divisió masculines. En aquest cas es posaran en joc dues places pel Campionat d’Espanya de la categoria que es disputarà del 15 al 19 de maig a Murcia. Catalunya disposa de 2 places per aquest campionat, i la primera ja està en mans del CN Sabadell, primer classificat de la lliga regular.

La fase començarà dissabte a tarda amb els vuitens de final on es disputaran els partits entre, per un costat, el CV Vall d’Hebron i el CV Sant Martí, i per l’altra, el Barça Voleibol i el Bioaire Balafia Volei Lleida, classificats respectivament a la lliga regular entre la cinquena i la vuitena posició. Els guanyadors d’aquests partits s’enfrontaran a quarts de final amb l’EIC Sport Club, quart, i el Tarragona SPSP, tercer.

Directament classificats per semifinals, per haver acabat la lliga regular en les dues primeres posicions, trobem al CV Arenys, i al CN Sabadell, líder, amfitrió i equip que ja ha aconseguit el seu bitllet pel Campionat d’Espanya. Per tant, la segona plaça per anar al campionat espanyol s’atorgarà segons millor classificació de la fase final a 8 sense comptar amb els amfitrions de la mateixa. El Campionat d’Espanya es disputarà del 15 al 19 de maig a Cartagena, Múrcia, sota l’organització del CV Playas de Cartagena. El Campió de Catalunya de la categoria serà el primer classificat de la lliga un cop jugada l’última jornada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top