Rodi Balàfia Vòlei assoleix la permanència a Superlliga 2

Rodi Balàfia Vòlei seguirà, una temporada més, a la categoria de plata del voleibol espanyol. El conjunt lleidatà, que va superar aquest cap de setmana a casa al CN Sabadell per 3-1, ha certificat matemàticament la seva permanència a Superlliga 2 a falta de només cinc jornades pel final de la competició.

L’equip dirigit per Sergi Mirada va començar el partit per darrere en el marcador, després de cedir el primer set per un ajustat 26-28 als sabadellencs que venien en ratxa després de guanyar la setmana anterior al líder. Igualat també va ser el segon parcial, on Rodi Balàfia Vòlei va posar l’empat en l’electrònic amb un 26-24. En la tercera mànega, el conjunt local va apuntar-se un 25-21 que va acabar amb les esperances dels de Sabadell. Rodi Balàfia Volei va aconseguir tancar el partit amb un 25-13 en el quart i últim set.

A falta de cinc jornades per la clausura de la fase regular de Superlliga 2, el conjunt lleidatà es troba a només dos punts de la quarta plaça de la classificació, que permetria arrodinir encara més la temporada. CV Sayre Décimas, amb 0 punts, està virtualment descendit des de la passada jornada.