Kliokmanaite – Puri i Serra – Estalella repeteixen triomf a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la quarta prova de la Lliga d’Hivern de vòlei platja a les instal·lacions del CEM Tennis Vall d’Hebron, on la parella formada per Erika Kliokmanaite i Kadri Puri han repetit triomf per segon mes consecutiu. En categoria masculina els guanyadors han estat novament Ferran Serra i Eric Estalella, que també van repetir victòria el passat gener.

El complex esportiu de la Vall d’Hebron ha vist com dissabte, Kliokmanaite i Puri s’han desfet de la parella formada per Danieke Prins i Marija Karaliute. Tot i ser un partit contra una parella diferent a la del mes anterior, Kliokmanaite i Puri han seguit amb ganes de competir i guanyar per tal d’alçar-se amb la segona victòria consecutiva a la Lliga d’Hivern. Ara per ara, aquesta parella s’ha convertit en un dels principals rivals a batre en la competició. La categoria femenina va comptar amb 22 parelles inscrites, 12 d’elles a Primera Divisió i 10 a Segona Divisió.

En categoria masculina, Eric Estalella i Ferran Serra, del CV Premià de Dalt, han imitat a la categoria femenina, repetint victòria com el mes anterior. Els guanyadors s’han desfet de la parella formada per Pablo Ronchi i Francesco Montinaro. La categoria masculina va tenir un total de 28 parelles inscrites, 12 van disputar la competició a la primera categoria i 16 a la segona.

La jornada de diumenge han competit les parelles mixtes i menors. La parella formada per Buetefisch i Bolo s’ha endut l’or davant Castanys i Raksanyi, mentre que Anento i Eickhold s’han endut el bronze. En aquesta categoria han competit fins a onze parelles. Les proves sots 17 i sots 15 han estat les encarregades de tancar la jornada dominical. La millor parella sots 17 masculina ha estat la formada per Súarez – Maseras, de l’AVA Ametlla, mentre que, en l’apartat femení, la parella Fincias – Orlando, del Club Vòlei Platja BSC han aconseguit l’or.  Pel que fa a la categoria sots 15, Kompare – Lajusticia s’han fet amb la victoria en categoria masculina, i Boada – Torres, del CNS Vòlei, en l’apartat femení.

Abans de l’inici de la següent jornada de la Lliga d’Hivern, que tindrà lloc a finals de març, la Federació Catalana de Voleibol durà a terme una sèrie de ‘càpsules formatives’ pels jugadors de categories de menors, per tal de que aquests entenguin millor el joc, les normes, el reglament…etc.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt