Ricardo Maldonado visita la Blume en busca de jugadors per la selecció sub17

Ricardo Maldonado, seleccionador espanyol de menors i responsable del programa de tecnificació de Palència, ha realitzat una jornada de supervisió al grup de tecnificació de la Blume que entrena Alberto Toribio. La visita servirà per visionar la possible convocatòria de jugadors catalans a la competició europea sub17.

Maldonado ha passat el dia a la Blume per tal de supervisar la progressió i el treball que es realitza amb el grup de tecnificació masculí català. A més, la visita del seleccionador ha de servir per visionar possibles jugadors que siguin seleccionats per participar a l’Europeu sub 17. Els jugadors seleccionats marxarien a una concentració prèvia a Palència per formar part dels entrenaments de grup abans de disputar la ronda prèvia del campionat.

El seleccionador ha explicat que aquestes visites són ‘molt beneficioses, ja que és important poder parlar amb els entrenadors i saber com és cada un dels nois’. Segons Maldonado, ‘això permet que l’elecció final sigui més fàcil’. Durant la visita ha pogut visionar els dos entrenaments del grup masculí, del que ha volgut destacar que ‘la tensió ha estat molt bona i he vist com treballen amb entusiasme’. Per últim, i sense voler donar encara cap nom, sí que ha avançat que ‘he vist nois amb possibilitats de ser convocats i això m’emociona’.

La fase classificatòria del Campionat d’Europa es disputarà a mitjans l’abril a una seu espanyola encara per determinar, tot i que el combinat espanyol ja coneix que els seus rivals en aquesta ronda seran Dinamarca i Holanda. El Campionat d’Europa Sub17 es disputarà a Turquia al juliol. És la primera vegada que es convoca un campionat d’Europa en categoria sub 17 masculina i, per tant, la primera vegada que Espanya participarà amb jugadors d’aquestes edats en un campionat europeu.

La visita de Ricardo Maldonado per buscar jugadors per la selecció posa en relleu el gran treball que es realitza al centre de tecnificació GET Blume. A més, reafirma la bona relació que existeix entre la Federació Espanyola de Voleibol i l’entitat catalana, especialment amb els tècnics del programa: Alberto Toribio en el grup masculí, i Miguel Fuente en el femení.

La convocatòria femenina per al Campionat d’Europa sub 16, es realitzarà a Soria el proper 26 de febrer. En aquest cas la supervisió del grup es realitza de manera diferent, ja que serà el tècnic de la Blume responsable del grup femení, Miguel Fuente, qui acompanyarà les noies a la concentració permanent de Soria. Allà participaran en un jornada de supervisió que servirà per visionar les candidates a formar part de la selecció sub 16.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top