La importància de la comunicació al terreny de joc

El proper dimarts, 21 de febrer, tindrà lloc una nova acció formativa dirigida als entrenadors i organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. Oscar Novillo, gerent esportiu de l’ens federatiu, exposarà de manera teòrico-pràctica el ‘Repartiment de responsabilitats en cada fase del joc’.

L’objectiu del clínic és donar solucions adoptades a l’alt rendiment i que s’adaptin a qualsevol categoria, d’infantil en endavant, per millorar la comunicació dins el terreny de joc. Tenir en compte i treballar la comunicació verbal i gestual a la pista facilita la coordinació i l’entesa del grup, el que permet reduir el risc d’error. Treballar aquest aspecte permet, en definitiva, millorar l’organització durant el joc.

El clínic ‘Repartiment de responsabilitats en cada fase del joc mitjançant la comunicació’, es realitzarà el dimarts 21 de febrer, a partir de les 18:30 h., al pavelló Municipal de Can Bassa de Granollers. La sessió pràctica s’allargarà fins les 22:00 on de manera pràctica es desenvoluparan situacions reals de joc amb propostes de comunicació a utilitzar. Per poder assistir és necessari omplir el formulari d’inscripció, sent gratuïtes per a tots els col·legiats del Comitè Tècnic d’Entrenadors.

FORMULARI INSCRIPCIÓ 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top