Reunió de l’ens federatiu català amb els clubs de Tarragona

El passat dijous 8 de novembre es va celebrar a Tarragona una reunió informativa i de treball conjunt entre la Federació Catalana de Voleibol i els clubs tarragonins. La Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, juntament amb el Vicepresident Esportiu, Roberto Pozzato, i el responsable del Departament de Promoció, Carlos García, es van desplaçar cap a terres tarragonines per a reunir-se amb els clubs de la zona.

La reunió va comptar amb una amplia majoria dels clubs federats de Tarragona, els quals van poder escoltar de presidència les activitats que s’han portat fent els darrers anys i les possibles activitats a desenvolupar en aquesta nova temporada que tot just s’inicia.

Altres temes com la promoció a les escoles de Tarragona, la tecnificació de jugadors/es o entrenadors, així com el material didàctic de que disposa la FCVb, varen ser també presentats i explicats als clubs tarragonins, així com en el nou programa que s’engegarà en breu d’assessorament a clubs per part de l’Àrea Tècnica de l’ens federatiu català.

Aquesta es la primera de les reunions entre l’ens federatiu català amb les diverses delegacions territorials, tenint la següent aquesta mateixa setmana amb els clubs gironins.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top