CV AA Llars Mundet conserva l’invicte a Superlliga-2 masculina. Derrota del FC Barcelona a Palència

El CV AA Llars Mundet segueix imparable a Superlliga-2 masculina. En la tercera jornada de competició els del Carmel van sumar la tercera victòria consecutiva en lliga, superant al Poliesportiu de la Mar Bella per 3-1 al cvleganes.com, el dia que van rebre de mans de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, la copa que els acreditava aquest any com a campions de la Lliga Catalana de Superlliga masculina.

Els de Toni Alemany van saber refer-se d’un primer parcial en contra i fonamentant el seu triomf en una bona construcció de bloqueig van poder celebrar el tercer triomf en la competició davant l’equip madrileny, sent segons de la classificació general amb vuit punts, només per darrere de l’actual campió, el CyL Palencia 2014.

Precisament, el CyL Palencia 2014 va ser el botxí de l’altre equip català en la Divisió de Plata del voleibol estatal. El FC Barcelona no va poder sumar cap punt en la seva visita al Campo de la Juventud, caient el conjunt que entrena Sergi Bosch per 3-0. Una derrota que situa a l’equip blaugrana en la mitja taula de la lliga amb quatre punts i esperant la visita diumenge de l’equip valencià de Universidad Politécnica Valencia. Per la seva banda, el CV AA Llars Mundet es desplaçarà fins a Cantàbria per enfrontar-se a un CDV Textil Santanderina amb aspiracions d’estar en la part alta de la classificació.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top