RehabMedic i la Federació Catalana de Voleibol de la mà en la prevenció de lesions

La Federació Catalana de Voleibol anuncia la signatura d’un nou acord amb una empresa vinculada amb el sector esportiu. L’ens federatiu català i REHABMEDIC han signat un conveni de col·laboració per oferir múltiples avantatges i descomptes als clubs afiliats, així com els federats de que disposa aquesta federació.

Amb aquest conveni la FCVb oferirà als seus clubs afiliats i entitats col·laboradores una sèrie de productes des de la botiga de la pàgina web d’aquesta federació en material de fisioteràpia, electroteràpia o rehabilitació. A més, els clubs afiliats a la FCVb podran obtenir un descompte del 10% en tots els seus productes a través de la botiga on-line de la FCVb i del catàleg de RehabMedic, el qual podreu trobar a la seva pàgina web (www.rehabmedic.com), sent acumulables a altres ofertes vigents en la web o catàleg de RehabMedic .

RehabMedic es una empresa amb més de 25 anys dedicada al treball en sectors com la medicina esportiva, fisioteràpia, electroteràpia o rehabilitació.

Amb aquest acord la Federació Catalana de Voleibol cobreix la demanda i necessitats de clubs afiliats alhora d’obtenir aquest material tant comú i utilitzat enguany a l’entrenament de voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top