Recta final per a l’inici del Campionat de Catalunya Vòlei Platja 2012

Resten quatre dies per a que la Platja de La Fragata de Sitges aculli la primera prova Open del Campionat de Catalunya 2012. Després de les tres proves puntuables ja celebrades a El Masnou, i aquest passat diumenge a Badalona, arriba una de les tradicionals proves Open del Circuit Català de Vòlei Platja a Sitges.

Amb inscripcions a aquesta primera prova Open encara obertes fins a dimecres Sitges serà l’encarregada d’obrir oficialment el Campionat de Catalunya 2012. Un Circuit Català d’enguany que hi comptarà amb quatre proves Open i la final el cap de setmana de l’11 i 12 d’agost a Gavà.

Una vegada es disputi la primera prova Open de Sitges arribarà el torn la setmana següent de Cambrils (14 i 15 de juliol), que donarà pas a Montgat (21 i 22 de juliol) i aquesta a Salou (28 i 29 de juliol), abans de la prova Master Final a la platja de Gavà i que proclamarà els campions d’aquesta edició de 2012, on els cubans Juan Miguel Rosell i Yamil Yanes, en categoria masculina, i Marta García i Carla Martínez, en femenina, defensaran el títol assolit l’any passat en la final de Montgat.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top