Bonet-Palet afronten amb il•lusió la seva participació a l’Europeu Sub’18 de Vòlei Platja

Les catalanes Julia Bonet i Maria Palet disputaran des d’aquest dijous a Brno (República Txeca) el Campionat d’Europa Sub’18 representant a Espanya. La lleidatana i la barcelonesa porten preparant al CAR de Sant Cugat des de la setmana passada aquesta historica participació d’una parella catalana en un Europeu de Vòlei Platja.

El gran treball realitzat aquests darrers anys en matèria de Vòlei Platja per federació, clubs i seleccionadors ha donat com a resultat aquesta històrica participació en un Campionat d’Europa de la parella Bonet-Palet, campionat d’Espanya en edat escolar l’any passat a les platges de Sanxenxo, i escollides aquesta temporada per a representar a la selecció espanyola en l’Europeu de la categoria.

La parella catalana, en la posició número deu de la llista d’entrada del campionat, amb vint-i-quatre parelles participants, coneixerà aquesta tarda els seus tres rivals de grup, després del sorteig que es durà a terme sobre les 19.30 d’aquesta tarda i que donarem informació al twitter de la Federació.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top