Raksanyi-Plaza i Kliokmanaite-Palet s’imposen en la última prova Svatour Campionat de Catalunya 2015

Platja d’Aro va acollir diumenge la darrera prova de l’Svatour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 d’aquest 2015. La vuitena prova del Circuit Català va proclamar vencedors en la popular localitat de la Costa Brava a Raksanyi-Plaza, en el quadre masculí, i Kliokmanaite-Palet, en el femení.

Alexandre Raksanyi i Francesc Plaza van fer-se amb el triomf en el torneig masculí. L’experimentada parella va derrotar en la final als joves Conrad Rovira i Ferran Serra, qui com a Empuriabrava van quedar-se amb la mel als llavis d’assaborir un triomf al Circuit Català de Vòlei Platja d’aquest estiu, en un podi que van completar Joan Bagan i Jordi Sagrera.

Pel que fa al torneig femení les grans vencedores van ser Erika Kliokmanaite i Maria Palet, qui han acabat l’estiu formant parella i obtenint grans resultats. La lituana i la catalana van vèncer en la final a Meche Arends i Marta Galceran que també acaben l’estiu en gran forma amb els bronzes obtinguts a Castelldefels i Castelló d’Empúries. El podi de Platja d’Aro el van completar les experimentades Virginia Carmona i Carla Martínez.

L’entrega de premis va comptar amb la presència del delegat federatiu, Miguel Fuente, i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Platja d’Aro, Antoni Botellé, tancant d’aquesta forma el Circuit Svatour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 2015, i ja esperant la gran Final Màsters que tindrà lloc el diumenge 6 de setembre a les instal·lacions del Club Nàutic El Masnou.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top