Presentat el Màsters Final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja al CN Masnou

Les instal·lacions del Club Nàutic El Masnou han estat testimoni aquest migdia de la presentació oficial del Màsters Final del Campionat de Catalunya 2×2 absolut de Vòlei Platja que tindrà lloc aquest diumenge, amb la presència de l’Alcalde d’El Masnou , Jaume Oliveras, de la Presidenta del Club Nàutic El Masnou, Maria Glòria Aragó, i del Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato.

Per primera vegada a la historia del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja aquest es celebrarà en les instal·lacions d’un club, i amb totes les facilitats per part del Club Nàutic El Masnou. Així, la presidenta del club masnouenc ha confirmat en la seva intervenció avantatges de cara a jugadors i jugadores que participaran a la prova final, així com als seguidors que acudeixin a veure el gran espectacle del Màsters Final Campionat de Catalunya 2015. L’entrada al recinte serà gratuïta per a participants i aficionats, i els jugadors/es tindran tiquets de pàrquing gratuït per a tot el dia al Port d’El Masnou, a més de beneficiar-se de la comoditat que ofereix la instal·lació del CN Masnou amb vestuaris, dutxes, piscina i servei de bar.

El Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, ha fet un balanç positiu del Circuit Català 2015, fruit de l’acord amb SVAT i del qual s’ha beneficiat un Circuit que ha comptat amb un total de vuit proves repartides a banda i banda del litoral català. Mentre que l’Alcalde de la localitat maresmenca d’El Masnou, Jaume Oliveras, ha tancat l’acte agraint a l’ens federatiu català l’interès de portar la gran final del Campionat de Catalunya al municipi del qual es alcalde, posant al servei del CN Masnou i la FCVb tots els serveis que facin falta per tal que la gran final sigui tot un èxit esportiu i organitzatiu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top