Quatre catalans convocats pel WEVZA d’Alemanya amb la selecció sub 19

La selecció espanyola sub 19 es troba des d’ahir a Bad Blankenburg, Alemanya, per disputar el campionat WEVZA de la categoria. Avui debutaran en el torneig zonal amb el primer dels partits contra Portugal i els altres rivals del grup seran Holanda i Bèlgica. A la convocatòria final han entrat els quatre catalans que preparaven aquesta competició a Palència.

Anass Anzaui, del CV Mataró; Álvaro Gimeno, del Sant Pere i Sant Pau; i Arnau Caparrós i Déxter Edwards, del CV Sant Martí, són els quatre catalans convocats per Juanjo Susín per formar part del combinat espanyol que participarà al torneig WEVZA de la Confederació Europea de Voleibol d’Alemanya. Avui, a partir de les 20 hores jugaran el primer partit de la ronda preliminar contra Portugal, demà a la mateixa hora el rival serà Bèlgica i, dimecres a les 14:30 disputaran l’últim partit de grup amb Holanda. Dijous es disputaran les finals segons classificació de grup per determinar les posicions finals d’aquest Torneig 8 Nacions.

Els quatre jugadors catalans han passat pel programa de tecnificació català GET Blume, entrenat pel tècnic Alberto Toribio. El grup ha estat concentrat durant tres setmanes, a les ordres de Juanjo Susín i amb la resta de companys de la selecció, a les instal·lacions de la concentració permanent de Palència per tal de preparar aquest campionat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top