La selecció espanyola sub 17 busca la primera victòria al Campionat d’Europa

La selecció espanyola sub 17 disputa avui el quart partit del Campionat d’Europa que s’està jugant a Konya, Turquia en busca de la primera victòria. Fins al moment, el jove equip de Ricardo Maldonado, seleccionador espanyol masculí, no ha aconseguit batre a cap dels seus potents rivals. Avui, a les 16:30 de la tarda, disputarà un interessant partit amb la selecció italiana.

El conjunt espanyol va debutar el passat 3 de juliol a la competició europea enfrontant-se a la selecció bielorussa, a qui tot i guanyar el primer set després d’un gran treball, va acabar cedint els tres següents parcials. Al dia següent, el rival a la pista va ser la potent Rússia. Com el dia anterior, els espanyols van dominar al primer set amb una gran contundència en atac, però tot i intentar aguantar el ritme, la pressió russa va acabar tancant els tres següents parcials, i enduent-se el partit. Aquest dimecres el rival va ser Bèlgica, que va ser superior en tot moment al conjunt espanyol i no va cedir cap set davant els de Maldonado.

La selecció sub 17 que conta amb dos integrants catalans formats a la Blume a les seves files, Miquel Campos i Arnau Masià, buscarà avui la seva primera victòria, a partir de les 16:30, davant la selecció italiana. El tècnic responsable del grup de tecnificació català GET Blume, Alberto Toribio, forma part de la delegació espanyola on és segon entrandor.