La selecció espanyola sub 17 busca la primera victòria al Campionat d’Europa

La selecció espanyola sub 17 disputa avui el quart partit del Campionat d’Europa que s’està jugant a Konya, Turquia en busca de la primera victòria. Fins al moment, el jove equip de Ricardo Maldonado, seleccionador espanyol masculí, no ha aconseguit batre a cap dels seus potents rivals. Avui, a les 16:30 de la tarda, disputarà un interessant partit amb la selecció italiana.

El conjunt espanyol va debutar el passat 3 de juliol a la competició europea enfrontant-se a la selecció bielorussa, a qui tot i guanyar el primer set després d’un gran treball, va acabar cedint els tres següents parcials. Al dia següent, el rival a la pista va ser la potent Rússia. Com el dia anterior, els espanyols van dominar al primer set amb una gran contundència en atac, però tot i intentar aguantar el ritme, la pressió russa va acabar tancant els tres següents parcials, i enduent-se el partit. Aquest dimecres el rival va ser Bèlgica, que va ser superior en tot moment al conjunt espanyol i no va cedir cap set davant els de Maldonado.

La selecció sub 17 que conta amb dos integrants catalans formats a la Blume a les seves files, Miquel Campos i Arnau Masià, buscarà avui la seva primera victòria, a partir de les 16:30, davant la selecció italiana. El tècnic responsable del grup de tecnificació català GET Blume, Alberto Toribio, forma part de la delegació espanyola on és segon entrandor.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top