Quarta posició pel CVP Ponent al Campionat Espanya clubs infantil Vòlei Platja

El cap de setmana passat es va disputar a la Platja de Ézaro de Dumbria (A Corunya) la segona edició del Campionat d’Espanya de clubs infantil de Vòlei Platja amb una gran quarta plaça final pel Club Vòlei Platja Ponent de Lleida.

El club lleidatà va arribar a les semifinals pel títol en un immaculat torneig en el que va arribar invicte a la penúltima ronda del campionat derrotant en Segona Ronda al Voley Coruña, en tercera a les també gallegues del Barraña i en l’enfrontament clau per accedir a la lluita per les medalles al Playas de Benidorm alacantí en un partit tremendament igualat i que es va acabar decidint pel bàndol català en el tie-break (15-11).

Ja diumenge, a semifinals, les lleidatanes Clàudia Solé, Marta Domènech, Gisela Segalà i Mariona Ortiz, van perdre en el tie-break davant el Voleibol San Pedro andalús, equip que venia des del quadre de perdedors i que es va fer amb el partit derrotant les catalanes en el tercer 15-4. Les lleidatanes tenien una nova oportunitat de pujar al podi del campionat, però el desgast a semifinals els hi va passar factura i van acabar perdent 0-2 contra el Playas de Benidorm, venjant-se doncs les alacantines del partit de Quarta Ronda.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top