Cambrils ja batega Vòlei Platja: Màster Circuit Català i Beach Volley Tour

Cambrils serà seu el cap de setmana del 9, 10 i 11 d’Agost del Màster del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, i de la segona prova del Beach Volley Tour, el Circuit Nacional d’aquest 2013.

Els I Internacionals Ciutat de Cambrils, segona parada del Madison Beach Volley Tour 2013, aterren al cor de la Costa Daurada del 9 al 11 d’agost. Amb la presència dels millors jugadors del moment sobre la sorra de la platja del Regueral, l’únic circuit professional de vòlei platja a Espanya arriba a Cambrils amb un muntatge espectacular. Tres dies d’intensa activitat i més de 4.000 metres quadrats d’instal·lacions.

La cita a la localitat tarragonina es converteix així en un moment molt especial dins del calendari esportiu, al coincidir amb la celebració del Màster del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja. Una data que posa el colofó al circuit organitzat per la Federació Catalana de Voleibol i del qual sortirà el nou campió autonòmic.

De la mà de la Federació Espanyola i del Consell Superior d’Esports, el Madison Beach Volley Tour 2013 representa el circuit professional d’aquest esport.

Amb un muntatge propi de les millors cites esportives del panorama actual i un gran espai d’oci amb música en directe, l’espectacular muntatge presenta una àmplia zona d’hostaleria, en què a més es desenvoluparan diferents activitats paral·leles. Així mateix, les cheerleaders oficials del circuit seran les encarregades d’amenitzar les pauses en el joc amb les seves coreografies.

Després dels I Internacionals Ciutat de Cambrils, l’organització treballa perquè el circuit es traslladi fins a la localitat càntabra de Laredo del 23 al 25 d’agost. Ja al setembre, l’espectacle del Madison Beach Volley Tour 2013 aterrarà a Santanyí Cala d’Or (Mallorca) i conclourà la temporada amb la celebració del Campionat d’Espanya Absolut a Fuengirola.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top