Quarta posició al Campionat d’Espanya de Vòlei Platja sots 21 per Belda – Guidarelli

La parella formada per Belén Belda i Sol Guiradelli ha finalitzat el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sots 21, que s’ha celebrat a Madrid, en una meritòria quarta posició. La altres tres parelles catalanes participants al campionat, una femenina i dues masculines, han acabat entre la novena i la tretzena posició.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sots 21 va començar el passat divendres amb la fase de grups per a tots els participants. Belén Belda i Sol Guiradelli van guanyar els tres partits disputats a la primera jornada amb les seleccions del País Basc, Canàries i Balears, jugant-se la primera posició de grup amb Cantàbria, amb qui van perdre dissabte per 0-2. Com a segones classificades del grup D juguen els vuitens de final i guanyen a Galícia i també s’enduen la victòria a quarts de final davant Canàries. La derrota arriba a semifinals amb la parella Balear sots campiona del torneig. En la final per la tercera plaça del podi les catalanes van perdre amb Madrid.

Menys sort ha tingut la segona parella catalana femenina, formada per Andrea Escribano i Helena Orejas, que han finalitzat el campionat en novena posició. Escribano – Orejas van perdre els dos partits que van disputar divendres amb la Comunitat Valenciana i amb Balears, però van guanyar per 2-1 a la parella d’Aragó. A vuitens de final, i com a terceres del grup B es van enfrontar amb Andalusia, amb qui van perdre en un ajustat 2-1 i deixant a les catalanes sense opció de seguir lluitant pel títol.

En categoria masculina Arnau Masià i Juan Francisco Marín han acabat en novena posició, mentre la parella formada per Mario Peña i Pau Mena en la tretzena. Masià i Marín van començar el campionat guanyant a Madrid per 2-0 i perdent davant Andalusia la jornada de divendres. Ja dissabte van guanyar a Balears per 2-1 acabant la fase de grups en segona posició. Però la derrota a vuitens de final amb Aragó feia que els catalans finalitzessin en novena posició després que Marín hagués d’abandonar per lesió i no disputés la final de consolació amb l’altre equip català. D’altra banda, Mario Peña i Pau Mena van finalitzar quarts la fase de grups en no poder sumar cap victòria en els partits disputats amb Galícia, Canàries i Balears.

Conrad Rovira, en categoria femenina, i Ferran Espriu, en la masculina, han estat els seleccionadors catalans que han acompanyat a les Seleccions Catalanes de Platja sots 21 en aquest campionat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top