Diumenge es corona als primers campions de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 mixt

Aquest proper diumenge, 5 de setembre, es coneixerà la primera parella en aconseguir el títol de campiona de Catalunya en categoria 2×2 mixta. Svatour organitza aquesta prova final homologada per la Federació Catalana de Voleibol, que es disputarà a la platja d’Ocata del Masnou i que comptarà amb la presència de les 8 millors parelles mixtes del panorama català i amb el speaker Chema Sánchez com a mestre de cerimònies.

A la final del Campionat de Catalunya mixt hi participaran les parelles guanyadores de les proves Challenge del circuit Svatour 2021 celebrades a Malgrat, Mataró i Vilanova (o en el seu defecte les que van estar al podi), i també les cinc millors parelles del rànquing català del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 mixt. Totes elles lluitaran per ser les primeres en aconseguir aquest títol, així com pels diferents premis de l’organitzador.

Les vuit parelles participants es distribuiran en dos grups de quatre equips durant el matí jugant partits a 1 set, i per la tarda serà eliminatòria directe, en partits a 3 sets. Els equips que vagin caient eliminats passaran a jugar per la classificació entre la cinquena i la vuitena plaça. La gran final està prevista a partir de les 19 hores, seguida de l’entrega de trofeus, a la que hi assistirà Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top