Puri i Arranz es proclamen Campions de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 mixt

Proclamats els nous Campions de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 mitx. Aquest passat cap de setmana, la platja del Varador (Mataró) va ser l’emplaçament escollit per Svat Beachvolley per decidir quina parella s’enduia el trofeu, juntament amb els campions del seu circuit PRO i amateur. Aquesta competició, que s’han endut Kadri Puri i Sergi Arranz, ha estat possible després que la Federació Catalana de Voleibol homologués aquesta categoria a principis de 2021.

En el campionat, que es va dur a terme durant tot el cap de setmana, hi van participar les parelles guanyadores de les proves Challenge del circuit Svatour 2023 celebrades a Malgrat, Mataró i Premià (o o bé les que van estar al podi), i també les vuit millors parelles del rànquing català del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 mixt.

La medalla d’or va ser per a Kadri Puri i Sergi Arranz, que van imposar-se a la gran final a la parella formada per Anna Atsarà i Mario Peña. La medalla de bronze va ser per a Xavi Pérez i Èlia Carpena, guanyadors de la final de consolació davant Lucía Lobo i Davide Zerillo.

Svat Beachvolley també va coronar aquest cap de setmana els campions del seu circuit PRO i amateur. Les campiones absolutes de la categoria femenina PRO van ser Marina Balasch i Esther Pruna, mentre que, en categoria masculina, Mario Castill i Mario Carosio varen pujar a l’esglaó més alt del podi. En la branca amateur, Marc Rovira i Pau Vives van fer-se amb l’or masculí; les campiones femenines van ser Elsa Carrasco i Raquel Muñoz; i en el mixt, Adrià Seseras i Claudia García van regnar sobre la sorra.