Primera victòria del Voleibol Mundet a Superlliga 2 masculina

El primer equip masculí del Voleibol Mundet ha guanyat aquesta passat cap de setmana el seu primer partit de la temporada i surt de les posicions de descens. A més, paper important en la victòria va tenir el central Alfred Argilés, designat com a millor jugador de la jornada en aquesta categoria. A més, els de Barcelona tenen un partit aplaçat encara per disputar.

El Voleibol Mundet ocupa ara mateix la desena posició a la classificació del grup B de Superlliga 2 després de sumar la primera victòria de la temporada en guanyar a casa del Vòlei Playa Madrid per 1-3. Després d’un primer set disputadíssim (29-31) que va caure en mans dels Barcelonins, van cedir en el segon (25-18). Però tot i la igualtat van saber sobreposar-se per guanyar el tercer amb certa claredat (17-25) i tancar el partit amb un quart set d’infart (27-29).

Amb aquesta victòria surten de les posicions de descens, que ara mateix ocupen Cisneros Alter i Grupo Egido Pinto. La lliga va començar pels barcelonins amb dos complicats derbis. El primer partit va ser amb el Barça Voleibol i el segon amb el Tarragona SPSP, on el Mundet va caure les dues ocasions per la màxima. La tercera jornada és la que tenen aplaçada amb el CV Mediterraneo Castellón, que es disputarà el 8 de desembre.

A partir de la jornada 4 l’equip dirigit per Raul Salguero va començar a mostrar un millor joc arravatant un set tant al CV Pizarra, com al cvleganes.com a la jornada 5. Però no ha estat fins la jornada 6 i actuant com a local que l’equip ha aconseguit el seu millor joc i sumar el primer triomf. El bon joc de l’equip no només es mostra en el bon resultat a casa d’un rival complicat, el VP Madrid es setè a la classificació amb tresa victòries, sinó que també amb el nomenament d’Alfred Argilés com a MVP de la jornada.

Argilés, central del Voleibol Mundet, va ser una de les peces clau de l’equip en aquest important triomf on va sumar un total de 23 punts, dinou dels quals en atac i amb quatre bloquejos, el que suposa una efectivitat del 59%.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top