Primera prova del 2021 de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja organitzada per la Federació Catalana de Voleibol torna aquest proper cap de setmana a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Aquesta serà la segona de les sis proves que estan previstes per aquesta temporada. La primera es va celebrar al mes de desembre, amb un gran èxit de participació que es preveu repetir en aquesta jornada.

Prop de 80 parelles ja s’han inscrit per participar en aquesta segon prova i les inscripcions estaran obertes fins aquest dijous, 21 de gener, a les 12 del migdia. Per participar a la Lliga d’Hivern és imprescindible tenir llicència de vòlei platja en vigor i fer la inscripció corresponent. Per aquells que ja es van inscriure, s’ha de confirmar la participació de la parella. Les proves de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es dividiran en diferents categories per garantir competir amb equips de nivells similars i disputar un mínim de partits.

Les proves són puntuables per al rànquing català i estan homologades al calendari oficial de la Real Federación Española de Voleibol com a competició nacional. Les novetats normatives d’aquest any seran les adaptacions a les normatives COVID que s’han establert per tal de garantir la seguretat de tots els participants i organitzadors. En aquest sentit es recomana llegir i conèixer tots els protocols i mesures que s’han establert per part de l’ens federatiu.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top